Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Bodo Glimt – Brann: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Bodo Glimt – Brann mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %15’i Bodo Glimt’in kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Ligin zirvesini buluşturan karşılaşmada Bodo-Glimt güçlü kadrosuyla favori ve bu maçı kazanması durumunda ikinci Brann ile puan farkını 5’e çıkaracak. Brann tehlikeli ekiplerden ve bu sezon deplasmanda mağlubiyetleri yok. İki takımın da gol bulması muhtemel görünüyor.

GAIS – Hammarby: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından GAIS – Hammarby mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %33’ü 2.5 gol barajının aşılacağına inanıyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Her iki takımın da skorer yapısı dikkatleri çekerken Hammarby biraz daha yüksek tempoya sahip olan taraf. Tecrübeli oyuncuları Nahir Besara bu sezon şu ana kadar adeta kariyer sezonu yaşıyor ve 5 gol 5 asistlik performansı ile takımda parlayan isim olurken takımın bu iyi gidişatını da ona borçlular. Gais’in evinde dikkat edilmesi gerekilen bir takım ve Hammarby savunmasını zorlayabilirler. Her iki takımdan da gol katkısı bekliyorum.

Kuopion – Gnistan: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Kuopion – Gnistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %37’si Kuopion’ın yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Tercihi: Maç Sonucu 1

Kuopion ligde 3 maçtır kaybediyor fakat kupada bunu tersine çevirebileceklerini tekrar göstermiş oldular. Ligde Helsinki mağlubiyeti bir moral bozukluğu yaptı fakat kendi evinde Gnistan karşısında rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Gnistan’ın ligin en az puan toplayabilen takımı karşısında kaybetmesi bu maçtaki iddiasını yok ediyor. Kuopion galibiyeti bekliyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir